Leauge At Night a Hallban!

A Debreceni Egyetem Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzata által ismételten megrendezésre kerül Magyarország legnagyobb egyetemi e-sport versenye a L.A.N. Party, azaz a LEAGUE AT NIGHT!


Négy játék – többszáz játékos – éjszakába nyúló versenyzés!

A DE IK HÖK legnagyobb hagyományaként szervezi a hallgatók által is hatalmas népszerűségnek örvendő rendezvényt, amit a Debreceni Egyetem Informatikai Szolgáltató Központ megújult, modernebb informatikai háttérrel látja el!

Alig hagytuk magunk mögött a novemberi eseményt, és szinte a nyakunkon a következő! Az IK HÖK ezúttal is a Hearthstone, FIFA 18, CS:GO és Leauge of Legends játékokkal várja a jelentkezőket melyek egyértelműen az elmúlt évek legnépszerűbb számítógépes játékai.

– Már több, mint 10 éve rendez a kar LAN Partykat és a növekvő érdeklődésnek és igényeknek köszönhetően, már évente két éjszakába nyúló kikapcsolódással és versengéssel tudjuk fogadni a hallgatókat. Még a kezdet kezdetén a Díszudvarban és a Lovardában zajlottak ezek a versenyek, ám azokat a helyeket kinőtte a rendezvény és tavaly óta már a HALL-ban kerül megrendezésre – összegezte gondolatait Kárpáti Tamás főszervező, az IK HÖK elnöke.

!!DIÁKIGAZOLVÁNY KÖTELEZŐ!!

Érvényes Debreceni Egyetemi igazolvánnyal vehetsz részt a rendezvényen, kivéve a DEAC-Hackers igazolt játékosoknak! Csapatjáték esetén minimum 3 játékosnak rendelkeznie kell diákigazolvánnyal.

Facebook esemény!

Néhány videó az előző LAN Party-król:
https://youtu.be/EQVgr5C6cdo
http://youtu.be/YiBIxDVQ90g
http://youtu.be/859CMvrAOvY