Informatikai Szakmai Napok 2018 Ősz

A 2018/19-es tanév őszi félévében október 29 és 30. között került megrendezésre a 19. Informatikai Szakmai Napok az Informatikai Karon! 


Az immár hagyományossá vált rendezvénysorozaton a hallgatók számára neves debreceni és fővárosi cégek tartottak előadásokat az informatika gyakorlati alkalmazásával, új technológiákkal kapcsolatos témakörökben. A szakmai napokon lehetőséget biztosítottunk a DETEP-es hallgatók előadásaira is. A komoly szakmai előadásokat, munkákat az IK HÖK által szervezett könnyedebb hallgatói programok, vetélkedők egészítették ki!

Az első napot Retro Game Day nyitotta: az old but gold jelige alatt futó rendezvényünk az Informatikai Szakmai Napok keretein belül egy régi nagy klasszikust hozott el a hallgatóink számára, így egy hatalmas Quake III bajnokságban mérhették össze virtuális erejüket az érdeklődők!

Továbbá DE IK HÖK hagyományteremtő céllal színesítette az IK Szakmai Napokat a Geek-Test sorozatával, melynek témája a DC mozi-univerzum volt! Az első három helyezett páros mozijegyet nyert a decemberi Aquaman c. filmre  a legjobb DC fan pedig a mozijegy mellé egy Debreceni Egyetemes bögrét is bezsebelt.

Az utolsó napot Hallgatói Fórumon vettek részt hallgatóink ahol tudomást szereztek arról, hogy mivel foglalkozik a DE IK HÖK, illetve bármilyen kérdésre választ kaptak a Fórumon résztvevők!

Gratulálunk nyerteseinknek, köszönjük mindenkinek a részvételt! Tavasszal újra ISZN!