LAN Party ősszel is!

Nem maradhat ki idén ősszel sem Magyarország legnagyobb egyetemi e-sport bajnoksága, a Leauge At Night! A DE IK Hallgatói Önkormányzat 13! éve a legnagyobb hagyományaként szervezi a hallgatók által is hatalmas népszerűségnek örvendő rendezvényt, melynek idén két helyszín, a HALL és a Red and White szolgál otthonául!


A L.A.N. Party négy alap játékai (Hearthstone, FIFA, CS:GO, Leauge of Legends) mellett helyet kapott a PUBG is, melyben a játékosok egyénileg versenghetnek egymással. Idén egy kis plusszal kedveskedünk a FIFA’19 játékosainak, ugyanis az első helyezett a pénznyeremény mellett az Esport1 felajánlásával egy Xbox One konrollert is hazavisz! A LOL helyezést elért csapatairól sem feledkeztünk meg, hiszen a Riot Games jóvoltából bónusz jutalmakra számíthatnak! Természetesen idén is – mint minden L.AN. Party-n – hot-dogot és energiaitalt is biztosítunk a játékosainknak, és nem fognak elmaradni nyereményjátékaink sem!

A Red and White klubot FIFA’19 és Hearthstone Arénává alakítjuk, a Hall rendezvénytermét pedig CS:GO, LOL, illetve PUBG Arénává, ahol a stream-elt játékokat LED falon fogjuk kivetíteni. Nem csak a versenyzőknek, hanem a szurkolóknak, érdeklődőknek is a játékról fog szólni ez az éjszaka, senkit nem hagyunk unatkozni! A rendezvényterem egy része L.A.N. ChillZone-ként fog szolgálni, ahol rengeteg játékot lehet kipróbálni, köztük az egyik legnépszerűbbet, a SpeedRunner-t! A Játék Céh csapata pedig 15 órától egészen 22 óráig rengeteg társasjátékkal vár mindenkit, tökéletes alkalom kezdőknek és profiknak, itt mindenki jól fogja magát érezni!


A rendezvény INGYENES!

Verseny regisztrációhttps://leagueatnight.hu weboldalon, a regisztrációs időszak pedig november 21. 12:00-ig tart!

Ne maradj le semmilyen információról, csatlakozz az eseményünkhöz!

#LeagueAtNight egyetemi esport bajnokság! 🏆☄⚔Te melyik játékban szállsz harcba 11.23-án? 😉#deikhök | https://leagueatnight.hu

Közzétette: DE IK HÖK – 2018. november 14., szerda