Mesébe illő Gólyabál

Amire mindig emlékezni fogunk: Lélegzetelállító fényeffektek, látványos dekorációk, keringő, gólyaeskü, díszes vacsora, színvonalas mulatság: több ezer elsőéves élhette át idén is a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata valamint a kari Hallgatói Önkormányzatok által szervezett gólyabáli forgatagot.


A gólyabáli szezont a Walt Disney világát idéző Bölcsészettudományi-, Informatikai-, Természettudományi és Technológiai, valamint a Zeneművészeti Kar közös gólyabálja zárta december 7-én.

Csillogás, meghitt pillanatok, gyönyörű nyitótánc és vidám órák uralták az estét. A megnyitót követően az elsőéves hallgatók angol és bécsi keringőjét csodálhattuk meg, majd következett a gólyák köszöntése, illetve a gólyaeskü.

Az idei bálon a hangulatról gondoskodott többek között: a Follow the Flow zenekar, az Abrakazabra Együttes és Dj. Juhász Laci.

A gólyabál jeles esemény minden elsőéves életében, átélni pedig szinte kötelező. Ez az este a gólyákról szólt, akik a gólyatáborban csak beléptek az egyetemistalét aranykapuján, az esküt letéve pedig ennek a hatalmas családnak a részeivé váltak.

Forrás