Jótékony szórakozás a gyermekekért!

Közös mozizással és csokigyűjtéssel tettük szebbé az ünnepeket a gyermekek számára!


A Debreceni Egyetem Bölcsésztudományi-, Informatikai-, illetve Természettudományi és Technológiai Karának Hallgatói Önkormányzatai az Apollo mozival karöltve ismét megrendezte a Jótékonysági Mozi Estjét december 12-én! A Jótékonysági mozi est évek óta része az adott esztendő programtervének, és népszerűsége töretlen, nem csak az egyetemi polgárok körében. Ezen állítást igazolja, hogy a mozi est előtti pár napban az elővételes jegyek csaknem mindegyike elfogyott, a helyszíni jegyhez már csak néhány szerencsés próbálkozó jutott az Apolló Moziban.

A nap egy gyermekeknek szóló vetítéssel kezdődött, amely szintén a jótékonykodás jegyében zajlott: a fiatalok egy mikulás ajándékcsomaggal gazdagodva térhettek haza, kapcsolódva így a nemrég elmúlt Mikulás naphoz.

A jótékonykodás mellett a résztvevők az utóbbi időszak népszerű magyar és külföldi filmjeiből egyaránt válogathattak, melyeket három műsorsávban tekinthettek meg. Az első vetítés 18:00-kor kezdődött, míg az utolsó 23:00-kor. A Jótékonysági Szórakozás – Mozizz a gyermekekért rendezvény sikeresen zárult, hiszen az összes mozijegy elkelt, azonban akik adományozni akartak, azoknak lehetőség volt támogatói jegy vételére is.

A rendezvény teljes bevétele, a Remény a Leukémiás Gyermekekért Közhasznú Alapítvány részére került felajánlásra!
Emellett együtt gyűjtöttünk csokoládét is a Gyermekklinikán fekvő kis betegek számára, mivel a Mozi esttel párhuzamosan a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata egy másik jótékony kezdeményezéssel szerette volna szebbé tenni a Gyermekklinikán fekvő kis betegek karácsonyát, a DEHÖK irodában illetve az Apolló moziban kihelyezett dobozokba egy tábla csokoládéval lehetett hozzájárulni ahhoz, hogy minden gyermek arcán mosoly legyen.

Őszintén köszönjük, hogy hozzájárultatok a jótékonysági akciónkhoz! Kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

A rendezvény a Freeman Film, Vertigo Media, Intercom, Fórum Hungary és a Megafilm Filmforgalmazók támogatásával jött létre!

Forrás