Tavaszköszöntő napok a Debreceni Egyetemen

Sport, koncert, kikapcsolódás, jó idő, barátok, élmények: ezzel a mottóval nyitotta meg hivatalosan is a tavaszi a Debreceni Egyetem Állam-és Jogtudományi Kar Hallgatói Önkormányzata, valamint az Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzata a Kassai úti Campuson.


Negyedik alkalommal kaptak lehetőséget az érdeklődök arra, hogy együtt köszöntsék az év legszebb időszakát és kikapcsolódjanak a következő vizsgaidőszak nagy hajtásai előtt. Április 1-3. között neves fellépők mellett napközbeni programokkal és jó hangulattal vártak minden érdeklődőt a szervezők.


Már az első napon is változatos volt a lista: délután közösség-kovácsoló szándékkal hívták életre a már hagyománynak számító főzőversenyt, de a magukat megmérettetni kívánók részt vehettek Bowling-bajnokságon, pókerversenyen és Darts-párbajon is. A sportolni vágyókra is gondoltak a két Kar Hallgatói Önkormányzatának tagjai, focitornával, valamint az első váltó-akadályfutó versennyel, a dRUNk-kal vártak a mozgás iránt érdeklődőket.


A második nap is izgalmasnak bizonyult, az Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának csapata igazi kertiparty hangulatot varázsoltak, Grillezett finomságokkal kedveskedtek a programokban elfáradóknak és a megéhezőknek. A szomjukat oltani vágyók benézhettek a Fröccsteraszra, akik pedig az esemény keretein belül találták meg az igazit a Jägermeister esketésen hivatalossá tehették szerelmüket.


Sok fellépő gondoskodott a jó hangulatról a különböző programok közben, valamint esténként is. A Lovarda Egyetemi és Kulturális Központban a hajnalig tartó mulatságért felelt a két nap alatt: a Before The Last, Cloud9+, a Szeresd a Trashem Bébi, rezidensként Greg Trade& Tommy V. Szerdán Tőtöttcigi és Stereo Palma zárta a háromnapos rendezvényt a Hallban.

Köszönjük, hogy velünk tartottatok!
Találkozzunk jövőre is!

× × KÖVESS MINKET × ×

■ Szevasz Tavasz
https://fb.com/szevasztavaszofficial/

■ IK Hallgatói Önkormányzat
https://fb.com/deikhok

Forrás