Közeledik a League At Night!

Ez év tavaszán sem maradhat el Magyarország legnagyobb egyetemi e-sport bajnoksága, a League At Night! A Debreceni Egyetem Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzata kitörő szeretettel invitál minden e-sportolni vágyó egyetemistát a mára már hagyománnyá vált hatalmas rendezvényére. A bajnokság számára már megszokott módon most is a Hall valamint a Red and White fog helyszínt biztosítani.


Hamarosan indul a jelentkezés a League At Night e-sport bajnokságra. A magukat megmérettetni vágyó játékosok ez alkalommal 4 játékban nevezhetnek.

Ha úgy érzed, hogy te csapatod az Idézők Szurdokának verhetetlen 5-öse, tenyeredről ismered a Counter Strike pályáinak minden trükkös zugát, te rendelkezel a legjobb paklikkal vagy esetleg inkább a Fifa nagyjai közé kívánsz avanzsálódni, jelentkezz hát a League of Legens, Counter Strike : Global Offensive, Heartstone vagy Fifa 19 bajnokságunkra.

Az est folyamán, ha megfáradtál a játékban vagy ha csak szurkolni jöttél kedvenc csapatodnak, akkor tölts el egy kis időt a L.A.N. Chill Zone-ban, ahol a Barcraft Debrecen jóvoltából konzol sarokkal, valamint a legizgalmasabb társasjátékokkal várunk titeket. És az este folyamán, ha szerencséd van, akár még a magyar e-sport egyik nagyjával magával PierceTheHeaven-el is lepacsizhatsz!

A League At Night időpontja: 2019. 05. 05.

Kövess minket a különböző fórumokon, hogy ne maradj le semmiről!

●L.A.N. Hivatalos Esemény
●L.A.N. Chill Zone
●DEIK HÖK

Győzzön hát a legjobb!