Találkozzunk a Szakmai Napokon!

Idén 2019 Április 15-16-án kerül megrendezésre a tavaszi Informatikai Szakmai Napok előadássorozat. A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat Informatikai Kara ez alkalommal is remek programokkal készül minden kedves érdeklődő számára.


Debreceni Egyetem Informatikai Karán sokadik alkalommal kerül megrendezésre az Informatikai Szakmai Napok, mely során a hallgatók és érdeklődők megismerkedhetnek kiállító cégek széles palettájával, azok szakmai múltjával és jelenével, valamint betekintést kaphatnak működésükbe. A rendezvény során lehetőség van a leginnovatívabb technológiákkal való ismerkedésre, a DETEP munkájának megismerésére, valamint részt venni az IK HÖK által rendezett szórakoztató programokon.

Az első napon, az érdeklődőknek Retro Game Day-el valamint Kvízzel készül a Hallgatói Önkormányzat csapata. Itt az ideje, hogy megmutasd, megérte az a sok sorozatozással eltöltött óra, és hogy nálad senki nem ismeri jobban a Trónok Harca univerzumát!
Még mindig elevenen él benned a Worms Armageddon-nal lejátszott sok izgalmas mérkőzés? Akkor itt az ideje előkeresni és leporolni ezt a gyöngyszemet, mivel most lehetőséged lesz megmérettetni benne magad a Retro Game Day során!

A második nap folyamán a sport fog előtérbe kerülni. Győzedelmeskedjetek csapatotokkal az IK Focin és legyetek ti a Kassai úti Campus bajnokai! Ezenfelül megismerheted a hallgatói önkormányzat működését, mivel is foglalkozunk, és a lehetőségidről is tájékozódhatsz egy bemutatkozó előadás keretein belül!

Kövesd a hivatalos eseményünket, nehogy lemaradj valamiről!
Likeold a Facebook oldalunkat, hogy időben értesülj minden téged érintő hírről és rendezvényről!

Találkozzunk az Informatikai Szakmai Napokon!