Informatikai Szakmai Napok 2019 Tavasz

A Debreceni Egyetem Informatikai Karán idén tavasszal is megrendezésre került az Informatikai Szakmai Napok előadássorozat, melyre ez alkalommal több mint 1500 hallgató és középiskolás látogatott el.


Ez alkalommal is nívós cégekkel valamint izgalmas szakmai előadásokkal találkozhatott minden kedves érdeklődő, aki ellátogatott a 2019 Április 15 és 16-a között megrendezésre került Informatikai Szakmai Napok előadássorozatra. Mindemellett természetesen az Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzata is változatos, szórakoztató programmal kedveskedett minden ellátogatónak, melyek során remek élményekkel és különleges tárgy nyereményekkel lehettek gazdagabbak a legügyesebbek.

Az első nap délelőttjén mindenki harcba szállhatott a Worms Armageddon játékban a Retro Game Day keretein belül, mely során egy izgalmas, több fordulós versenyben sikerült eredményt hirdetnünk.


A Délután folyamán megrendezésre került a már szokásos G33K T3ST, mely során idén a Trónok Harca került terítékre. Minden jelentkezőnek egy 50 kérdésből álló interaktív tesztet kellett kitölteniük, mely során a leggyorsabb és a legprecízebb kihívó vihette el az első helyet.


A keddi nap délutáni órájában Hallgatói Fórumon lehetősége volt mindenkinek betekintést kapnia az Informatikai Kar Hallgatói Önkormányzatának munkájába. A jelenlévők kötetlen beszélgetés során feltehették kérdéseikat, valamint hasznos tanácsokat osztottunk meg minden jelenlévővel.

Minden kedves megjelentnek köszönjük a részvételt, a győzteseknek pedig külön gratulálunk!

Találkozzunk legközelebb is!