CEEPUS 2019/2020 ősz

Tisztelt Hallgatók és Oktatók!

A Debreceni Egyetem pályázatot hirdet a CEEPUS – Közép-európai Felsőoktatási Csereprogram keretén belül hallgatói, ill. oktatói mobilitásban való részvételre a 2019/2020-as tanév őszi félévére.

Általános pályázati feltételek:

Az egyes pályázattípusokra vonatkozó elvárások, formai feltételek az alábbi linken érhetők el:

https://tka.hu/docs/palyazatok/ceepus_egyeni_mob_palyazatok_feltetelek_2019.pdf

Hogyan kell pályázni?

–          Az online pályázati űrlap a http://www.ceepus.info/ oldalon érhető el. Az oldalon először regisztrálni kell a Login/register pontban, majd a regisztrációt megerősítő e-mailben megadottak szerint feltölteni a pályázatot.

–          Az online pályázat feltöltése mellett a további pályázati követelményekkel kapcsolatosan kérjük konzultáljanak a hálózati koordinátorokkal. 

 A pályázatok intézményi bírálatra való benyújtásának a határideje: június 10. (a támogatott pályázatokat június 15-ig kell véglegesíteni a http://www.ceepus.info/ pályázati rendszerben.

A pályázatok elbírálása a hallgatók esetében a tanulmányi előmenetel és a nyelvtudás figyelembevételével történik, a hátrányos helyzetű hallgatók az elbírálás során előnyt élveznek. Oktatók esetében a döntésnél a legfontosabb szempont a téma illeszkedése a fogadóintézmény tantárgyi tematikájába, illetve a szakmai (oktatói és tudományos) teljesítmény. 

Network menüpont alatt az egyes országok aktív CEEPUS kapcsolatokkal rendelkező intézményeinek listája is elérhető.

A határidő után feltöltött pályázatok továbbítására nincs lehetőség!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük