Pont Ott Parti 2019

Újból közösen vártuk a felvételizőkkel együtt a Felsőoktatási ponthatárok kihirdetését július 24-én a Red&White Klubban, ahol óriás kivetítőn követhettük a pontok alakulását, majd közös ünnepléssel zártuk e fontos pillanatokat!


A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat hagyományteremtő jelleggel hívta életre újból a Pont Ott Partit, keretében a szervezet közös pontvárásra invitálta az felvételizőket és az intézmény felsőbb éves hallgatóit. A party 18 órától várta a részvevőket, akik különböző játékokkal, például dartsszal és csocsóval üthették el az időt, emellett a felvételizőknek lehetőségük akadt a felsőbb éves hallgatóktól vagy akár Bács Zoltán kancellártól vagy éppen Bartha Elek, oktatási rektorhelyettestől és Pósánné Rácz Annamária oktatási igazgatótól is érdeklődni az intézmény képzéseiről, a beiratkozásról és az egyéb fontos tudnivalókról. Este 20 órakor elérkezett a várva várt pillanat, a jelenlévők óriás kivetítőn együtt tekinthették meg a 2019 szeptemberébe induló képzések pontjait, majd a következő percekben önfeledt hangulat vette át az uralmat.  

„Az egyetemi felvételi ponthatárok kihirdetése minden felvételiző számára egy izgalmas és feszült pillanat. Úgy gondolom az ilyen élethelyzeteket könnyebb egy szerető közösségben megélni. Mi azt szerettük volna megmutatni számukra, hogy a Debreceni Egyetemen milyen csapat fogja őket várni, ha sikeresen felvételt nyernek Intézményünkbe.” – foglalta össze az esemény célját a Bognár István Ádám, a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzat elnöke.


A pontok kihirdetésével még korántsem ért véget az este, az afterpartyn hajnalig tartó mulatás vette kezdetét, ahol dj. Juhász Laci szolgáltatta a talpalávalót.

Gratulálunk minden sikeres felvételizőnek, találkozunk a Gólyatáborban!

forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük