BTK-IK GT’19 Afterparty: DE jó volt felidézni!


A Bölcsészettudományi Kar (BTK) és az Informatikai Kar (IK) Hallgatói Önkormányzatai közösen szerveztek kocsmatúrát és egész éjszakás szórakozási lehetőséget az idei gólyatábor résztvevőinek október 21-én.


A két kar szeptember 2-6. között bonyolította le gólyatáborát, amelyet a szervezők és a résztvevők is sikeresnek ítéltek meg, ez adta a szóban forgó rendezvény alapötletét. A kocsmatúrára ugyanazon csapatok neveztek, amelyek a gólyatáborban is versengtek egymással.

A 22 együttesre négy helyszínen várt feladat. A túra első állomását a Nagyerdei Víztorony jelentette, onnan indultak két turnusban, előbb 12, majd 10 csapattal a résztvevők. Útjuk a Koli Klubba vezetett, majd következett a Pulzus és a Klinika, természetesen más-más feladatokkal. Jó hangulatot biztosított, hogy – a gólyatáborhoz hasonlóan – a helyszínekre egyszerre két brigád érkezett, akik a teljes túra során együtt mozogtak, és egymással versenyeztek.

Ráadásul előzetesen az esemény témájaként a ’90-es éveket jelölték meg a szervezők, így számos hallgató igyekezett ruháival, kiegészítőivel, sőt akár hajával is megeleveníteni az ezredforduló előtti éveket. Előkerültek az övtáskák, a bő nadrágok és a legkülönbözőbb színekben pompázó felsők is.

Az utolsó feladat mellett az eredményhirdetésnek és az est további részének is a Klinika adott otthont, ahol a rezidens Tommy V mellett, a TWERK IT! partysorozat bulija már minden egyetemi hallgató számára nyitott volt, a csordultig megtelt szórakozóhelyen hajnalig tartott a 2019-es BTK-IK Gólyatábor afterpartyja.

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük