25. alkalommal került megrendezésre a League At Night , az IK HÖK L.A.N. party-ja – hazánk legnagyobb egyetemi e-sport versenye -, melynek ismét a HALL adott otthont, fő támogatója pedig a LvL Up Esport Bár és az EPAM volt!

Ez alkalommal a SzevaszTavasz keretein belül kapott helyet a Leauge at Night, ahol most is hajnal 4-ig tartottak a kiélezett virtuális harcok. A nevezők létszámára ez alkalommal sem lehetett panasz, hiszen közel 150 gamer nevezett és vett részt. Az éjszaka folyamán ismét napjaink legnépszerűbb játékaié volt a főszerep, a FIFA18 és Heartstone-ban egyéni versenyzés zajlott, míg a Leauge of Legends és CS:GO esetében csapatok küzdöttek meg egymással az értékes nyereményekért!

A kilátogató közönség a szurkolás mellett, több játékot is kipróbálhatott konzolon a LvL Up Esport Bár csapata jóvoltából!
Gratulálunk a nyerteseknek:

Eperjesi Ádámnak, aki megnyerte a League At Night – HEARTHSTONE bajnokságot!

Mohamed Adil Gibreel-nek, aki megnyerte a League At Night – FIFA18 bajnokságot! – Congratulation for Mohamed Adil Gibreel, who has won the League At Night – FIFA18 championship!

DEACH Czeva úgyse carryzi csapatának, akik megnyerték a League At Night – LEAGUE OF LEGENDS bajnokságot!

DEAC csapatának, akik megnyerték a League At Night – CS:GO bajnokságot!

Bízunk abban, hogy minden gamer jól érezte magát a versenyen és a legközelebbi rendezvényen is viszont üdvözölhetünk titeket! Kérjük segítsd munkánkat azzal, hogy kitöltöd ezt a rövid kérdőívet, hogy a jövőben még felkészültebben tudjunk titeket fogadni, illetve nem elhanyagolható részlet, hogy a kitöltők között kisorsolunk egy Hama uRage Cyberboard Premium-ot is!

Találkozunk a következő félévben, ahol még több újdonsággal és meglepetésekkel várunk minden játékost és érdeklődőt!

forrás: http://dehok.unideb.hu/hu/rendezvenyek/ejszakaba-nyulo-virtualis-harcok