League at Night – LAN Party a Debreceni Egyetemen

Négy játék, közel kétszáz játékos és órákon át tartó versengés. Ismét megrendezésre került a League At Night, mely idén is hatalmas népszerűségnek örvendett a hallgatók körében.

Idén is megrendezésre került Magyarország legnagyobb egyetemi e-sport versenye, a Leauge At Night, mely sok évre visszamenő hagyományként szervezett meg ez alkalommal is a DE IK Hallgatói Önkormányzata. Ez alkalommal a verseny támogatója, a LvL Up Esport Bár volt, mely számos PlayStation4 és Xbox-on kipróbálható újdonsággal továbbá felajánlásokkal várta az eseményre kilátogatókat.

A hallgatók az alábbi játékokban mérték össze tudásukat:

♦ Counter Strike: Global Offensive
♦ Hearthstone Europe
♦ FIFA 18
♦ League of Legends EUNE

Az elmúlt évek legnépszerűbb számítógépes játékairól szólt a Debreceni Egyetem esport versenye, ez alkalommal már párhuzamosan két helyszínen zajlottak a versenyek.

– Már a kar 2004-es alapítása óta tartunk LAN partykat, kezdetben még csak félévente egyet, 2011 óta pedig már kettőt. Eleinte a rendezvény még a Díszudvarban kapott helyet, azonban a növekvő érdeklődés miatt átköltözött a Lovardába, majd az idei évtől kezdve már a HALL és a Red and White szolgált otthonául, ezenfelül úgy gondoljuk, hogy megtaláltuk az ideális helyszínt a versenynek – fogalmazott Gecző Gergő főszervező, a DE IK Hallgatói Önkormányzatának elnöke.

Mivel a játék maga – többnyire – éjszaka zajlik, ezért a szervezők hotdoggal és energiaitallal kedveskedtek a résztvevőknek, hogy pótolhassák a nagy izgalmak során elhasznált energiaszükségletüket.

A rendezvény 14:00-tól nyította meg kapuit és 14 órán át versengtek egymással a játékosok, a kiélezett összecsapások végeredménye a következő lett:

Counter Strike: Global Offensive: NKS #

Hearthstone Europe: Hajnal Áron

FIFA 18: Igriczi Bence

League of Legends EUNE: DEAC-Kiricarry

LVL UP nyereményjáték nyertese: Szabó Ádám

Gratulálunk a nyerteseknek!

A szervezők ezúton is köszönik a részvételt és bíznak benne, hogy legközelebb 2018 tavaszán is viszont látják versenyzőiket – új csapatokkal és játékosokkal kibővülve.

További képek a lanpartyról!

Forrás: http://dehok.unideb.hu